The Challenges

Sa preko trideset prilagođenih gradnji koji su već bili ispod njegovog pojasa, Antoine Meister razvio je široku bazu klijenata i impresivan nastavak sastavljanja, pre svega BMV-a. Postignuće postaje još iznenađujuće kada saznate da je Antoine izbacio nekoliko ovih omamljenih dok je stekao diplomu pravnog fakulteta.

Čeljust vam padne na pod kada otkrijete da mu je samo dvadeset pet i nema mehaničku obuku o kojoj bi mogao da govori. Bazirano nedaleko od Ciriha u švajcarskom gradu Bulach, najnovija kreacija Meister Inženjeringa je BMV R80 / 7 scrambler pod nazivom „Ženeva-Dakar.“ Dugotrajno ogibljenje, izviđači Heidenau K60 i taj uzdignuti kljun daju ovoj vazdušnoj glavi stav da ne zarobljava originalni Dakar je verovatno poželeo.

Tanki rezervoar, ogrtač sa zadnjim dijelom i goli kokpit stvaraju vitko i agresivno prisustvo. Pogledajte Domino gas i Accossato podizače i ručice, i minimalističke rasklopne uređaje i utikače i vodovodne podudarnosti u boji. Antoinova pažnja detaljno graniči sa savršenstvom

Project Information

Emergency pick-up service available 24 / 7. Please call us+84 1234 588 888