fbpx
DOBRO DOŠLI U MOTO BRUDER

SERVIS MOTORA

VAMA NA USLUZI Moto Bruder

remont ljubimca

U Moto Bruderu-a svakom od naših veoma cenjenih klijenata, pružamo kvalitetne usluge koje su usmerene na poboljšanje izgleda i performansi vašeg motocikla. Trenutno pružamo sledeće usluge;

POPRAVKE MOTOCIKLA

Naš tim kvalifikovanih i iskusnih majstora mehaničara koji su spremni da izvedu bilo kakv zahvat i rad na popravkama ili održavanju vašeg motocikla u potpunosti, sve uz marljiv rad i veliku ljubav prema motociklima.

MALI SERVIS MOTOCIKLA

Kada vam se motor počne zagrevati i čudno raditi, povremeno pri nagibu paliti lampicu ulja a sve kada ste u vožnji ili kada shvatite da performanse motora s obzirom na brzinu malo padnu, naša služba za mali servis je tu ..

CHIP TUNING MOTORA

Pojačajte snagu i performanse Vašeg motocikla, dodajte snagu, smanjite potrošnju, prepravite usis, prepravite izduv. Radimo Chip tuning po želji. Inpementiramo softvere za sve vrste motora i koristimo po potrebi renomirane svetske kuce za chip tuning i njihovi smo zvanični  zastupnici. Verujte nam jer smo najbolji! Pops and banksa 🙂

DIJAGNOSTIKA MOTOCIKLA

Ovom uslugom vršimo različite dijagnostičke provere  motora vašeg motocikla, kako bismo pomoću znanja i profesionalne dijagnostike identifikovali stvarnu lokaciju kvarova i izvršili otklanjanje istih i potom vratili mašinu u savršen rad.

OBNOVA OGIBLJENJA

Usluga brine o ogibljenju motocikla, sve reparacije amortizera i opruga, obradu, sportska ogibljenja itd. Uslugu obavljaju visoko kvalifikovani majstori, mogu veoma uspešno i precizno popraviti ili postaviti razne dodatke po želji.

REMONT SKUTERA

Usluge održavanja SKUTERA podrazumeva sve radnje vezane za popravku skutera. Takođe i popravke plastičnih delova, poravka elektrike itd. Sve radnje na skuterima obavljaju profesionalni majstori moto servisa MotoBruder

Tabela

USLUGA

Naše usluge su kategorisane u tri oblika rada, tako da pojednostavimo stvari za klijente

Osnovno održavanje

Bavi se osnovnim uslugama održavanja koje se vrše na vašem motociklu poput zamene ulja, promene primarne i prenosne tečnosti, kočenja itd. A pruža se po pristupačnoj ceni počev od 1499 rsd
 • Redovna održavanja
 • Promena tečnosti
 • Promena ulja-filtera
Starting in
1499.

Poboljšanje performansi

Ovo se odnosi na sprovođenje usluge visokih performansi na vašem motociklu, kako bi se značajno poboljšale njegove performanse. Uz naknadu koja počinje od 5000 RSD.
 • Remap vašeg motocikla
 • Remont prenosa itd
 • 12 meseci garancija
Starting in
5000.

Prilagođavanje Motocikla

Ova kategorija se bavi prilagođavanjem motocikla po ukusu određenog klijenta i uključuje zadatke poput obnove motora, modifikacije uglova upravljanja i prilagođenog ukrašavanja motocikala.
 • Nanovo sredite motocikl
 • Modifikacija uglova
 • Dekoracija motocikla
Starting in
Dogovor.
Prednosti servisa Moto Bruder

Šta dobijate sa svakom od naših usluga

Naš tim tehničara za motocikle poseduje potrebne kvalifikacije, iskustvo i motivaciju potrebne za pružanje najboljih usluga održavanja i popravki na širokom spektru motocikla, uključujući sve evropske modele, zajedno sa uvoznim motociklima. To znači da ste kod nas uvek zagarantovani da dobijete prave usluge koje su vam potrebne kako bi vaš motor bio u najboljoj formi i drastično poboljšao njegove performanse.

Naše kvalifikacije

Pohvalimo se timom stručnjaka koji posjeduju potrebno tehničko znanje kako bi pružili našim mušterijama ono što oni stvarno žele. Ovaj nivo iskustva u svim oblastima popravka i usluga motocikla, zajedno sa našim ciljem da zadovoljimo svoje klijente, čini nas najboljim servisom u Srbiji za sve vaše potrebe motocikla.

Naše Sposobnosti
Naša Motivacija

  Pišite nam

  VAŠE IME

  VAŠ MAIL

  VAŠ TELEFON

  VAŠA PORUKA

  POŠALJI

  Dostupna hitna usluga Moto šlep preuzimanja 24 / 7. Nazovite nas na

  0 6 5 6 8 4 7 1 7 4

  Sva prava zadržana. Motobruder.rs