fbpx
DOBRO DOŠLI U MOTO BRUDER
There is nothing to show here!
Slider with alias slider-2 not found.

Top sređivanje-reparacija

Prilagodi motocikl po želji

U okviru naših usluga popravka i održavanja, takođe imamo jedinstvenu uslugu koja se bavi posebnim prilagođavanjem motociklima. Zalažemo se za stvaranje velikog broja motocikla po meri koji su uvek nazvani po nekim od najboljih automobilskih, vazduhoplovnih i pomorskih istorija . Razlog zašto više volimo da idemo sa takvim imenima je da dodelimo zasluge onima koji su prvi put došli do tako verodostojnih ideja. Stoga možete pogledati motocikle po mjeri i odabrati onaj koji odgovara vašem ukusu. Pored vlastitih motocikala inspirisanih po svetu; takođe ostavljamo prostora za klijente koji više vole da motocikl budu dizajnirani i napravljeni na poseban način kako bi predstavili svoje ideje, dok im nudimo svoje veštine i znanje. Ovde posebno radimo na tome da obični papir dizajna klijenta pretvorimo u sjajni čist čelik.

Šta nudimo?

MotoBruder vam pruža kvalifikovane i iskusne tehničare koji blisko sarađuju sa vama kako bi taj dizajn na listu papira pretvorili u fenomenalno i elegantno remek-delo motocikla. Mi samo nudimo izradu vrhunskog dizajna, i sve što je uključeno u njihovo dizajniranje i stvaranje novina na vašem Motociklu

Prilagođavamo boju

MotoBruder može da isporuči celokupan prilagođeni paket motocikala, ali znamo da je prva stvar koja se primeti na bilo kojem motociklu (prilagođeni motocikl ili deonica motocikla) boja motocikla. Naša prodavnica boja za  motocikle po meri pruža nam mogućnost da vašu viziju boje za motocikle pretvorimo u stvarnost.

Metalna obrada i izrada
Prilagođeni modeli rama
Prilagođavanje vožnji

Prodavnica opreme i pribora

Obezbeđenje, nalepnice, torbe za tankove, prsluci, pomoćna oprema

Sva prava zadržana. Motobruder.rs