fbpx
DOBRO DOŠLI U MOTO BRUDER

Remont-održavanje motocikla

REMONT

Već više godine se bavimo rutinskim održavanjem motocikla i pružanjem kvalitetnih delova i dodataka za motocikle, a takođe vodimo računa da bilo koji deo kupljen od našeg mesta bude pravilno montiran od strane stručnjaka i iskusnog mehaničara

Kakva je naša usluga?

Naša reputacija i dugogodišnja usluga omogućili su nam veliko priznanje naših najboljih dobavljača delova za remont mašina motocikla. Ova saradnja nam omogućava da uz kvalitetne delove i stručne majstore popravimo ili remontujemo vašu mašinu i odnosimo se prema njoj kao prema ljubimcu(čisto-pedantno)! Remontujemo mašine koja će trajati, češće zaobilaziti benz pumpe i dobro vas služiti dok jašete drumovima Srbije i sveta . Uvek imamo najbolje delove i dodatke za motocikle na raspolaganju za svakog našeg Brudera motoristu.

Kompletan remont

Dragi naši Bruderi ! Pod kompletni remont podrazumevamo generalnu vaše mašine, obradu delova ,radilice, cilindara, glava. Zamenu karika-klipova itd a sve uz vaše zahteve i potrebe mašine, koja je ne daj bože neispravna, a ako jeste, vratićemo je u život kao na njenom rođenju ! Budite sigurni u rad Vašeg renomiranog i pouzdanog servisa MotoBrudera!

Remont istalacije mašine
Remont Menjača
Remont ubrizgavanja

Prodavnica dodataka

Obezbeđenje, nalepnice, torbe za tenkove, odeća,obuća, zaštitna oprema ITD

Sva prava zadržana. Motobruder.rs